Politica de livrare si retur

POLITICA DE LIVRARE SI RETUR

 

Odata finalizata comanda, se incepe etapa de procesare spre livrare a acesteia. Livrarea fiecarei comenzi se efectueaza prin curierat rapid, de luni pana vineri, in termen de 1-3 zile lucratoare din momentul finalizarii comenzii. Comenzile plasate in zilele de vineri se vor livra la inceputul saptamanii urmatoare. Termenul poate suferi modificari in functie de zilele de concediu sau de sarbatorile legale.

 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, clientul beneficiaza de dreptul de retragere din contract in urmatoarele conditii:

 

Clientul are dreptul sa returneze un produs, fara sa fie nevoie sa justifice decizia, in termen de 14 zile, incepand cu ziua in care a intrat in posesia fizica a produsului. In acest sens, clientul va trebui sa informeze vanzatorul despre operatiunea de retur ori printr-un mesaj pe pagina de facebook, ori e-mail la adresa:  printabil.ro@gmail.com – unde sa mentioneze Numele, Prenumele, numarul de telefon- articolul achizitionat.

 

Produsul trebuie sa nu fie folosit si sa nu fi fost desigilat, sau accesoriile de protectie sa nu fi fost indepartate, si trebuie sa contina toate elementele in starea originala spre a putea fi revandut ca si produs nou. In cazul in care produsul poarta urme de folosinta sau au fost indepartate elemente care il fac impropriu pentru a fi vandut ca si produs nou, retragerea nu poate avea loc.

 

 Produsul trebuie sa fie insotit de factura fiscala, chitanta, certificat de garantie si orice alte documente care au fost transmise clientului.