Politica de Confidentialitate

Cum va procesam datele personale ? 

Printabil.ro va folosi datele dvs. pentru scopurile urmatoare:

a) Pentru a respecta contractul de vanzare stabilit intre dvs. si Magazin – fundamentul pentru procesarea datelor dvs., care rezulta in urma acceptarii termenilor si conditiilor Magazinului. Cea mai mare parte a datelor pe care ni le furnizati sunt necesare pentru a implementa cu succes contractul de vanzare si livrarea bunurilor cumparate catre dvs.; furnizarea datelor personale pentru acest scop nu este obligatorie, dar este necesara pentru a respecta contractul.

b) Pentru a va administra contul de pe site-ul Magazinului este necesar sa va creati un cont de utilizator, acceptand astfel termenii si conditiile Magazinului. Crearea unui cont in Magazin va va permite, de asemenea, sa va accesati datele pe care le-ati furnizat, inclusiv istoria cumparaturilor, si sa va folositi de unele drepturi legate de procesarea datelor; furnizarea datelor personale pentru acest scop nu este obligatorie, dar este necesara pentru a respecta contractul.

c) Pentru a procesa plangeri – la baza acestei procesari a datelor sta obligatia Administratorului care rezulta din prevederea legii legata de garantia pentru defectele gasite in obiectele vandute. Furnizarea datelor in formularul plangerii este obligatorie pentru o adecvata considerare a plangerii dvs.

d) Daca va exprimati consimtamantul separat, vom trimite informatii comerciale despre bunurile oferite spre vanzare in Magazin pe adresa de e-mail furnizata de dvs., inclusiv ofertele promotionale – in acest caz, baza de prelucrare a datelor este consimtamantul dumneavoastra, care nu este obligatorie si o puteti retrage oricand contactand datele de mai sus sau facand click pe linkul pe care il trimitem in fiecare e-mail cu informatii comerciale. Retragerea consimtamantului nu afecteaza corectitudinea procesarii datelor in perioada anterioara retragerii.

e) Daca va exprimati consimtamantul separat, va vom trimite informatii comerciale la numarul de telefon mobil furnizat de dvs. catre Magazin, inclusiv ofertele promotionale – in acest caz, baza pentru prelucrarea datelor este consimtamantul dvs., care nu este obligatoriu si il puteti retrage in orice moment, contactand-ne prin datele de mai sus. Retragerea consimtamantului nu afecteaza corectitudinea procesarii datelor in perioada anterioara retragerii.

f) Pentru a va trimite mesaje de marketing personalizate pe site-ul magazinului, de ex. care iau forma unei sugestii de a cumpara bunuri cu ajutorul profilarii. Mesajele vor fi pregatite pe baza analizei achizitiilor dvs. – baza de prelucrare a datelor dvs. in acest caz, va fi interesul legitim al Administratorului constand in comercializarea bunurilor oferite in magazin, atat bunurile Administratorului, cat si ale furnizorilor.

g) In scopuri de marketing – din cand in cand, putem trimite informatii despre oferta magazinului printeresy.ro. Va puteti exprima opozitia contactand-ne prin intermediul optiunii Contact.

h) In scopuri statistice interne ale Administratorului – in acest caz, baza pentru prelucrarea datelor va fi interesul legitim al Administratorului, constand in colectarea de informatii pentru a permite dezvoltarea afacerii si personalizarea serviciilor pentru nevoile utilizatorilor Magazinului.

i) Pentru a confirma indeplinirea indatoririlor noastre si pentru a investiga reclamatiile sau a apara impotriva revendicarilor care pot fi indreptate impotriva noastra, prevenirea sau detectarea fraudei – baza pentru prelucrarea datelor dvs. in acest caz va fi interesul legitim al Administratorului, care este protectia drepturilor, confirmarea performantei si obtinerea in acest sens a remuneratiei datorate de clientii Administratorului.

Acordam atentie transparentei prelucrarii datelor dvs. personale. Daca aveti intrebari cu privire la procesul sau regulile de prelucrare a datelor, va rugam sa ne contactati.
Noi procesam datele in conformitate cu legea, asigurandu-ne ca acestea sunt actuale si corecte. Datele dvs. personale nu vor fi procesate pentru luarea de decizii automate fara consimtamantul dumneavoastra.

Suntem foarte atenti cand vine vorba de protejarea datelor cu caracter personal in conformitate cu legile in vigoare si cu Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale. Obiectivul nostru este sa iti furnizam informatii si control deplin asupra procesarii datelor tale, si sa te folosesti de protectia drepturilor. Iti prezentam in randurile de mai jos informatii despre cum procesam datele tale personale, cum le securizam si cu cine le impartim. Daca ai intrebari suplimentare despre cum folosim datele personale, contacteaza-ne la e-mail: printabil.ro@gmail.com