Termeni si conditii

 

DESPRE NOI

 

Website-ul  Printabil.ro este administrat de CAMERA ASCUNSA SRL-D cu sediul in Aleea C.F.R. Bl. T1, Ap. 21, Et.1, localitatea Rosiorii de Vede, inregistrat la 11.07.2017 avand codul de inregistrare fiscal 37939435. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare:

Acest document stabileste termenii si conditiile în care puteți utiliza website-ul printeresy.ro. Accesul si utilizarea website-ului sunt supuse urmatoarelor reguli, in termenii si conditiile de mai jos.

Adrese de contact: - printabil.ro@gmail.com

                               - 0769758692

  SERVICII

 

-  fiecare produs are o scurta descriere si pretul afisat in lei, fiind insotit de imagini.

-  posibilitatea personalizarii fiecarui produs  disponibil pe site.

-  inainte de a cumpara, utilizatorii pot vizualiza valoarea finala a tranzactiei exprimata in lei.

 -  utilizatorul are posibilitatea de a reveni la formularul de comanda si de a modifica numele, adresa de livrare, numarul de telefon, precum si unele optiuni.

 -  comenzile vor fi confirmate prin trimiterea unui mesaj automat in contul de posta electronica indicat de utilizator.

 -  comanda va fi expediata in termen de 2-3 zile lucratoare de la data de validare.

 -  comenzile primite in zilele de weekend si de sarbatoare vor fi procesate incepand cu prima zi lucratoare.

 

Comanda este considerata contract si se supune prevederilor legale. Comenzile plasate de clientii care nu au ridicat coletele vor fi automat anulate, dupa caz, se va cere efectuarea platii in avans!

 Cumparatorul va avea acces la istoricul comenzilor proprii, prin accesarea contului propriu, acestea fiind pastrate pe server.

Orice solicitare din partea clientilor va fi procesata si / sau comunicata spre rezolvare celor abilitati in timpul cel mai scurt.

 

 

POLITICA DE VANZARE

 

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail sau pagina de facebook) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. In conformitate cu art.8, Alin. (9) din O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii de catre Vanzator a acceptarii comenzii transmise de Consumator. Confirmarea comenzii se realizeaza prin intermediul adresei de posta electronica furnizata de Client la momentul plasarii comenzii.  Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

 

DREPTURI DE AUTOR

 

Toate informatiile si produsele continute in acest site sunt proprietatea (nume societate) , care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Intregul continut al site-ului PRINTABIL.RO este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de (CAMERA ASCUNSA SRL-D). Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, comercializarea sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ( CAMERA ASCUNSA SRL-D ).

 

PRETUL

 

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente sunt detaliate pe Site inainte de plasarea Comenzii de catre Client.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului printeresy.ro sunt exprimate in Lei conform prevederilor legale in vigoare la momentul comercializarii acestor produse si/sau servicii.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Orice persoana care viziteaza site-ul PRINTABIL.RO si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre ( nume societate); transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre (nume societate) a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate ( a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de (nume societate) si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

PRINTABIL.RO va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul dvs. in conformitate cu prevedrile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dvs. referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

 

POLITICA DE LIVRARE SI RETUR

 

Odata finalizata comanda, se incepe etapa de procesare spre livrare a acesteia. Livrarea fiecarei comenzi se efectueaza prin curierat rapid, de luni pana vineri, in termen de maxim  3 zile lucratoare din momentul finalizarii comenzii. Comenzile plasate in zilele de vineri se vor livra la inceputul saptamanii urmatoare. Termenul poate suferi modificari in functie de zilele de concediu sau de sarbatorile legale.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, clientul beneficiaza de dreptul de retragere din contract in urmatoarele conditii:

 Clientul are dreptul sa returneze un produs, fara sa fie nevoie sa justifice decizia, in termen de 14 zile, incepand cu ziua in care a intrat in posesia fizica a produsului. In acest sens, clientul va trebui sa informeze vanzatorul despre operatiunea de retur ori printr-un mesaj pe pagina de facebook, ori e-mail la adresa:  printabil.ro@gmail.com – unde sa mentioneze Numele, Prenumele, numarul de telefon- articolul achizitionat.

Produsul trebuie sa nu fie folosit si sa nu fi fost desigilat, sau accesoriile de protectie sa nu fi fost indepartate, si trebuie sa contina toate elementele in starea originala spre a putea fi revandut ca si produs nou. In cazul in care produsul poarta urme de folosinta sau au fost indepartate elemente care il fac impropriu pentru a fi vandut ca si produs nou, retragerea nu poate avea loc.

Produsele personalizate nu se pot returna decat in cazul unui defect din fabrica sau alt motiv al carei vina o suporta vanzatorul.

 Produsul trebuie sa fie insotit de factura fiscala, chitanta, certificat de garantie si orice alte documente care au fost transmise clientului.