Cum fac o comanda ?

CUM FAC O COMANDĂ ?

 

Pasul 1. Hotarasti ce design vrei sa porti din cele propuse sau personalizezi cu poza ta produsul dorit.

 

Pasul 2. Odata ajuns pe pagina designului, selectezi produsul pe care il doresti imprimat (tricou, cana ceramica, husa telefon sau tablou canvas); selectezi marimea, in plus, la produsele textile personalizate mai trebuie sa selectezi pozitia si dimensiunile fiecarui design pe care il doresti imprimat. In cazul huselor de telefon vei selecta modelul telefonului si culoarea husei, iar in cazul tablourilor canvas vei selecta dimensiunile produsului. Adauga in cos produsul configurat, dupa care iti vei putea continua cumparaturile (sau poti trece la pasul 3).

 

Pasul 3. In momentul in care ai adaugat toate produsele dorite in cosul de cumparaturi iti poti finaliza comanda. Pentru a putea face acest lucru trebuie sa fii logat (in cazul in care nu ai cont poti crea unul nou).

 

Pasul 4. Ajungand in pagina Cos cumparaturi, pentru a putea finaliza comanda, trebuie sa reverifici produsele alese, sa introduci adresele de livrare si facturare, iti alegi modalitatea de livrare preferata, stabilesti modalitatea de plata, dupa care validezi comanda. Comenzile nevalidate le regasesti in status comenzi si le poti finaliza la o data ulterioara.

 

Pasul 5. In termen de max. 48h lucratoare vei primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii. Daca sunt aspecte de clarificat (legate de produse, grafica, adresa de livrare, etc,) le putem eventual clarifica pe mail, telefonic, sms, whatsapp, etc. Cand comanda este pregatita de expediere, vei fi instiintat/a prin e-mail in momentul predarii catre curier.

 

P.S. Produsele sunt pastrate in cosul de cumparaturi pana cand se inchide sesiunea curenta. Daca doresti sa le revezi ulterior, adauga-le la Selectii. Totusi, nu putem garanta cumpararea ulterioara a produselor pastrate la Selectii, deoarece exista posibilitatea ca acestea sa se vanda intre timp. Produsele sunt pastrate in cosul de cumparaturi pana la delogare.